Star Master | Barže, luke i pristaništa
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20235
page,page-id-20235,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

BARŽE I OSTALI PLOVNI OBJEKTI

 

STAR MASTER DOO iz Kule ,prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

 

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput BARŽI na slici i svih ostalih PLOVNIH OBJEKATA objekata kao I PRISTANIŠTA I LUKA na slici i svih ostalih infrastukturnih sistema koji rade na čuvanom objektu.

 

Moguća je postavka live video sistema na transportna sredstva i praćenje utovara,istovara,plovidbe i prisustva zaposlenih i nezaposlenih lica na plovilu 24h – 365 dana. Glavni ciljevi videoobezbeđenja su sprečavanje neželjenih događaja i analitički pristup praćenju i izveštavanju o svim dozvoljenim i nedozvoljenim događajima na Vašoj imovini.Naš sistem Vam daje neprkidni uvid u sve aktivnosti zaposlenih i nezaposlenih lica koji se nalaze na plovilu.

Takođe pratimo i izvršenje radnih naloga i ostvarenje planiranih aktivnosti,o čemu sačinjavamo elektronski izveštaj,dnevno ili periodično , u skladu sa Vašim zahtevom.Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

 

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji. Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance. Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h-365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.

 

Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni).

Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti objekata i zaposlenih prepustite nama.