Star Master | Deponije, uređene i divlje
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20265
page,page-id-20265,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

DEPONIJE, UREĐENE I DIVLJE

 

STAR MASTER DOO iz Kule ,prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

 

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM I PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput deponija smeća uređenih i divljih na slici i svih mašina koje rade na čuvanom objektu.

 

Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

 

Odlaganje otpada kao civilizacijska obaveza ,jedno je od najznačajnijih pitanja koje stoji pred nama na putu ka EU.Veoma je važno da imate apsolutnu kontrolu nad svim aktivnostim u i oko deponije kako bi ste lakše obavili povereni zadatak.Naš sistem Vam pored praćenja rada i dešavanja daje mogućnost momentalnog reagovanja na nedozvoljene , unapred definisane situacije , čime se sprečava i predupređuje nenamensko i nedozvoljeno korišćene prostora i neadekvatno odlaganje otpada. Definisanjem dozvoljenih i nedozvoljenih dešavanja ,videoobezbeđenje aktivno i momentalno reaguje i na taj način obezbeđuje red i bezbednost na čuvanom prostoru. Takođe , bezbednost radnih mašina i pomoćnih objekata rešavamo na najvišem mogućem nivou.

 

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.
Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance.

 

Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h – 365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.
Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja.