Star Master | Izvorišta, Bunari i ostali objketi od posebnog značaja
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20272
page,page-id-20272,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

IZVORIŠTA, BUNARI I OSTALI OSTALI OBJEKTI OD POSEBNOG ZNAČAJA

 

STAR MASTER DOO iz Kule ,prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

 

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM I ZATVORENOM PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput IZVORISTA na slici i svih ostalih infrastukturnih sistema koji rade na čuvanom objektu.Strateška važnost objekata nalaže I maksimalnu bezbednost.

 

Naš video security system daje Vam mogućnost da konačno ostvarite maksimalnu kontrolu rada i bezbednosti poverene imovine na izvorištima i ostalim povezanim postrojenjima.

 

Pravilnim pozicioniranjem moguće je maksimalno smanjiti potrebu za prisustvom ljudi a da pritom bezbednost podignemo na viši nivo.

 

Praćenjem definisanih dozvoljenih i momentalnim reagovanjem na nedozvoljena dešavanja ostvarićemo postavljene ciljeve i obezbediti nesmetan rad svih postrojenja.
Takođe videoobezbeđenje deluje momentalno na sve eventualne pokušaje ulaska nezaposlenih lica i time sprečava nastanak štetnih događaja.

 

Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

 

Definisanjem dozvoljenih i nedozvoljenih dešavanja ,videoobezbeđenje aktivno i momentalno reaguje i na taj način obezbeđuje red i bezbednost na čuvanom prostoru. Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.

 

Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance.

 

Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h – 365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.
Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni).

 

Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti objekata prepustite nama.