Star Master | Gasovod i merno regulacione stanice
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20271
page,page-id-20271,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

GASOVOD I MERNO REGULACIONE STANICE

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput GASOVODA I MERNO REGULACIONIH STANICA na slici i svih ostalih infrastukturnih sistema koji rade na čuvanom objektu.

 

Pružanjem usluge videoobezbeđenja dajemo Vam mogućnost stvaranja bezbednog okruženja zaposlenih .Preventivnim delovanjem sprečavamo i štetu od iskakanja iz upotrebe sistema gasovoda, jasno Vam je da ta šteta često prevazilazi direktnu štetu nastalu usled krađe.

 

Takođe obezbeđujemo pomenuti prostor od nedozvoljenih aktivnosti i izvan radnog vremena. Definisanjem dozvoljenih i nedozvoljenih dešavanja, videoobezbeđenje aktivno i momentalno reaguje i na taj način obezbeđuje red i bezbednost na čuvanom prostoru. Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.

 

Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

 

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji. Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View- DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance. Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h – 365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.

 

Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni).

Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti radnika ,objekata i zaposlenih prepustite nama.