Star Master | Privatne kuće
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20360
page,page-id-20360,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

PRIVATNE KUĆE

STAR MASTER DOO iz Kule , prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM I ZATVORENOM PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput Privatnih Kuca na slici i svih ostalih infrastukturnih sistema koji rade na čuvanom objektu.
Želite da zaštitite svoju porodicu, svoje stvari, i svoje vlasništvo.

 

Zabrinuti zbog povećananog kriminala u vašem susedstvu? Zaštitite svoj dom od provalnika, krađe i oštećenja imovine sa nasim sony video nadzorom. Naš sistem kucnog video nadzora je lako instalirati i koristiti, a dolaze u kompletu sa svim što je potrebno.

 

Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji. Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance.

 

Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h-365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima, takođe naše mobilne ekipe po potrebi – deluju trenutno. Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni).

 

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.
Brigu o bezbednosti Vaše imovine prepustite nama.