Star Master | Radne mašine
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20229
page,page-id-20229,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

RADNE MAŠINE

 

STAR MASTER DOO iz Kule ,prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

 

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput RADNIH MAŠINA na slici i svih pratećih objekata.

 

Moguća je postavka live video sistema 24h-365 dana.
Specifičnost namene čini radne mašine veoma ranjivim po pitanju moguće zloupotrebe i nenamenskog korišćenja , krađe delova i pogonskog goriva.Naš sistem sprečava neželjene događaje zvučnim upozorenjem pre no što se šteta desi ,a po potrebi na lice mesta hitno izlazi interventni tim.
U vreme mirovanja postavljanjem mašina u red i na pravo mesto čuvamo i sve ostale delove Vaše imovine u kadru kamere.

 

Troškovi obaveznog osiguranja krađe imovine pod lizingom mogu se dodatno smanjiti,pošto je rizik maksimalno smanjen.

Samo prisustvo sistema na terenu daje povećan stepen odgovornosti zaposlenih i njihov bolji odnos prema imovini i radnim zadacima ,a korist od analize aktivnosti zaposlenih sa ciljem racionalizacije i povećanja efikasnosti može biti nemerljiva.
Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

 

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.
Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance.
Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni).