Star Master | Ribnjaci
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20355
page,page-id-20355,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

RIBNJACI

STAR MASTER DOO iz Kule , prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput RIBNJAKA na slici i svih pratećih objekata i infrastrukturnih sistema.

Videoobezbeđenje sprečava sva nedozvoljena dešavanja na ribnjaku – poput nedozvoljenog izlova – bez obzira na vreme i vremenske uslove (24h-365 dana).
Praćenjem unapred definisanih dozvoljenih događaja stičete potpunu sliku o izvršavanju radnih naloga,analizom izveštaja lakše će te doneti odluke koje će povećati efikasnost zaposlenih.

Redovne aktivnosti na poribljavanju,hranjenju i negovanju ribe , poslovi oko izlova , selektiranja , pakovanja , utovara i transporta ribe mogu biti pokriveni sistemom tako da svi Vaši nalozi budu izvršeni u celosti bez mogućnosti krađe ili zloupotrebe od strane zaposlenih.

Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.

Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji. Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance.
Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h;365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima, takođe naše mobilne ekipe po potrebi – deluju trenutno .
Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu video obezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni).

Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti objekata i zaposlenih prepustite nama.