Star Master | Servisi
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20345
page,page-id-20345,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

ALARMNI CENTAR

Nas alarmni centar pomaze da odmah odgovorimo ako se nešto desi na sticenom objektu , uz izvesnu pomoć pametnih senzora i tehnologije.Detektori kretanja mogu locirati potencijalne uljeze , a high-tech senzori prepoznaju neviđene pretnje kao što su rizici od poplava i ugljen-monoksida. Pozarni i detektori dima će aktivirati alarm na prve znake nevolje .

Odmah po nastanku alarmne situacije Alarmni  centar usmerava Patrol security  tim za hitne intervencije na ugroženi objekat, istovremeno obaveštavajući policiju i ako je potrebno, hitnu pomoć ili vatrogasnu službu.

Pod Alarmnim centrom podrazumevamo:

  • Procenu rizika
  • Elektronski protivprovalni sistem opremljen zvučnim i svetlosnim alarmima
  • Ugrađivanje izabranog alarmnog sistema i povezivanje na Operativni centar tokom 24h/7dana
  • Obuka namenjena klijentima uz davanje instrukcija o upotrebi
  • Redovno održavanje
  • Mesečni izveštaj alarmnog centra

PATROL SECURITY

U Star Masteru , naši mobilni vozači su neki od najiskusnijih zaposlenika koji se mogu naci na raspolaganju, tako da možete biti sigurni da se vaši domovi i preduzeca cuvaju sigurno i bezbedno. Mi smo Patrol security opremili sa svom bitnom opremom kako bi se osigurala pouzdana i kvalitetna usluga u svako vreme.

Patrol security se u svakom momentu prati iz master nadzornog centra gde se na naznaku bilo kakave kriminalne aktivnosti salju na dati objekat.Svaki kriminalna aktivnost je tacno zabelezena i snimljena,a mi cemo odmah obavestiti dezurne sluzbe 991 preko našeg 24 – časovnog Operativnog centra u situacijama kada je to potrebno .

VIDEO CENTAR

Video centar pruža potpuno integrisano rešenje bezbednosti raznih vrsta objekata video zastitom.. Naš video centar za monitoring ima obučene i stručne operatere, naši operateri profesionalno prate vaš objekat 24 sata dnevno 7 dana u nedelji. Posao video centra je da se spreči neželjeni dogadjaj pre nego što se desi. Video centar i stručno osoblje je konstantno pod nadzorom našeg supervizora i čak imaju kamere koje nadgledaju osoblje kako bi se osiguralo da se protokoli uvek primenjuju. Naš video centar korisiti sopstveni softver za video menadžment, sa algoritmom je tako dizajniran da detektuje uljeze i proaktivno zaustavi zločine.