Star Master | Silosi, farme i ekonomije
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20248
page,page-id-20248,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

SILOSI, FARME I EKONOMIJE

 

STAR MASTER DOO iz Kule ,prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

 

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM I ZATVORENOM PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput SILOSA , FARMI I EKONOMIJA na slici i svih ostalih infrastukturnih sistema koji rade na čuvanom objektu.

 

Današnji uslovi poslovanja i zahtevi tržišta od ovakvih objekata traže spremnost na rad u različitom ritmu i sa različitim intenzitetom vezanim za sezonske i robne specifičnosti što otežava situaciju kod angažovanja ljudstva u potrebnom broju i sa određenom kvalifikacijom.

 

Naš sistem Vam daje mogućnost maksimalne racionalizacije potrebnog angažovanja kroz sistem praćenja i analize izvršavanja svih radnih naloga,takođe i kontrolu pristupa i bezbednost objekta u radno vreme i van radnog vremena kao i sprečavanje nedozvoljenih radnji 24h-365 dana.

Uparivanjem alarmnih i protiv požarnih javljača na jednom mestu objedinjavamo sve aspekte zaštite objekata i robe koja se na njima nalazi.Kontrolom poštovanja primene mera zaštite na radu i bezbednost zaposlenih se podiže na viši nivo.

 

Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja. Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji. Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance. Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h-365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.

 

Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni). Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti objekata i zaposlenih prepustite nama.