Star Master | Vozila u prevozu ljudi
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20238
page,page-id-20238,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

VOZILA U PREVOZU LJUDI

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput VOZILA U PREVOZU LJUDI.

 

Moguća je postavka live video sistemana transportna sredstva 24h – 365 dana.
Definisanjem dozvoljenih i nedozvoljenih dešavanja , videoobezbeđenje aktivno i momentalno reaguje i na taj način obezbeđuje red i bezbednost u vašim vozilima.Pravilnim izborom pozicije moguće je obezbediti i praćenje rada osoblja i njihovo postupanje kako u redovnim – planiranim aktivnostima ,tako i u vanrednim – kriznim situacijama.

 

Broj putnika,naplata karata,točenje goriva,servisiranje vozila,čišćenje I redovni pregledi vozila samo su neke od aktivnosti koje mogu biti praćene i o kojima bi ste dobijali dnevne ili periodične izveštaje.Analizom izveštaja lakše bi ste donosili odluke sa ciljem podizanja efikasnosti Vašeg poslovanja povećanja bezbednosti i kvaliteta usluge.

 

U vreme mirovanja postavljanjem vozila u red i na pravo mesto čuvamo i sve ostale delove Vaše imovine u kadru kamere.

 

Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

 

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.

 

Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance.

 

Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h – 365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.
Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti putnika ,zaposlenih I vozila prepustite nama.