Star Master | Zalivni sistemi
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20214
page,page-id-20214,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

ZALIVNI SISTEMI

 

STAR MASTER DOO iz Kule ,prvi i jedini pruža rešenje za glavni bezbedonosni problem :

ZAŠTITA IMOVINE NA OTVORENOM PROSTORU BEZ POTREBE ZA FIZIČKIM PRISUSTVOM LJUDSTVA

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput zalivnih sistema na slici i svih ostalih sistema koji rade na nebranjenom prostoru izvan kruga preduzeća.
Preventivnim delovanjem sprečavamo i štetu od iskakanja iz upotrebe sistema za navodnjavanje,a jasno Vam je da ta šteta često prevazilazi direktnu štetu nastalu usled krađe.

Osim preventivnog delovanja i sprečavanja pristupa imovini , naš sistem Vam omogućava i kontrolu izvršavanja radnih naloga,kontrolu upotrebe opreme i sredstava za rad kao i sprečavanje eventualne zloupotrebe od strane zaposlenih lica.

Videoobezbeđenje Vam daje mogućnost da u svakom trenutku vi ili ovlašteno lice možete videti fazu aktivnosti na svakoj poziciji pokrivenoj kamerom,bez obzira gde se u tom trenutku nalazite. Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

Sa preko 40godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance. Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.

Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h;365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.

Iskustvo govori da se maksimalnim isključivanjem ljudskog faktora, a uz primenu videoobezbeđenja ostvaruje velika ušteda na troškovima obezbeđenja,pri čemu se samo obezbeđenje podiže i do 100% uz osiguranje sve imovine u kadru kamere (100 m-pod uglom od 90 stepeni).

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance. Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti objekata i zaposlenih prepustite nama.