Star Master | Železničke i autobuske stanice
Pioniri u Srbiji sa 24-satnim programom video obezbeđenja svih dobara na otvorenim prostorima, a bez angažovanja preskupe portirsko-čuvarske službe, ukazuje na naš jedinstven pristup sigurnosti, i našu posvećenost ka stvaranju bolje zajednice.
security,obezbeđenje,kula,agencija,video nadzor
20242
page,page-id-20242,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

ŽELEZNIČKE I AUTOBUSKE STANICE

 

STAR MASTER video security sistem se primenjuje na svim lokacijama gde nije moguće ili je ne isplativo obezbeđenje sa ljudstvom, poput ŽELEZNIČKIH I AUTOBUSKIH STANICA kao i na objektima pratećeg sadržaja.
Moguća je postavkalive video sistema 24h – 365 dana.

 

Definisanjem dozvoljenih i nedozvoljenih dešavanja , videoobezbeđenje aktivno i momentalno reaguje i na taj način obezbeđuje red i bezbednost na čuvanom prostoru.Pravilnim izborom pozicije moguće je obezbediti i praćenje rada osoblja i njihovo postupanje kako u redovnim – planiranim aktivnostima ,tako i u vanrednim situacijama.

 

Naš sistem je u mogućnosti da momentalno reaguje na sve slučajeve nereda sa ciljem ugrožavanja bezbednosti imovine i lica na branjenom području : zvučnim upozorenjem a po potrebi i hitnim slanjem interventnog tima na lice mesta.
Česta je I pojava zakrčenja evakuacionih puteva,nedozvoljenog parkiranja Ili prilaska delovima objekta gde je to strogo zabranjeno.Uz 24h – 365 dana,naš monitoring centar koji momentalno reaguje na te pojave , Vaša imovina ostaje maksimalno bezbedna za sve korisnike.

 

Analizom izveštaja o dozvoljenim i nedozvoljenim dešavanjima Vaš menadžment može višestruko povećati efikasnost zaposlenih i učiniti poslovanje racionalnijim.
Tehnički sistemi zaštite su pojedinačno ili funkcionalno povezani video sistemi koji se sa mesta nadgledanja bežičnim putem ili internetom prenose u monitoring centar za obradu i arhiviranje vanrednih događaja.

Zahvaljujući kompletnoj kompatibilnosti tehnike i ljudstva sprečavaju se neželjeni događaji.
Bez obzira na izazove različitih uslova osvetljenosti,kvalitet slike je ono po čemu je Sony najbolji.

 

Sa preko 40 godina iskustva u razvoju CCD I CMOS senzora , naš partner , Sony moze prikazati izuzetan kvalitet slike i kod najtežih uslova koristeći tehnologije kao što su View-DR,XDNR, Advanced IR I Real Colour White Balance.

 

Usluge video monitoring centra podrazumevaju menadžment iz kontrolnog centra 24h – 365 dana u godini, i upravljanje zaštitno-nadzornim centrom kao i stalni fizički nadzor nad ugrađenim kamerama u skladu sa propisima i utvrđenim standardima.
Brigu o bezbednom poslovanju kao i brigu o bezbednosti putnika ,zaposlenih I vozila prepustite nama.